雙鮮韭菜花
TM31 TM5 TM6

雙鮮韭菜花

(Brak ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • ½ 根 新鮮紅辣椒, 切斜片
  • 40 克 新鮮黑木耳, 切絲
  • 120 克 韭菜花, 切段
  • 100 克 蝦仁, 去腸泥
  • 100 克 去殼蟹腿肉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 魚露

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
468 kJ / 111 kcal
Białko
7.828 g
Węglowodany
7.638 g
Tłuszcz
5.462 g
Błonnik
4.549 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r115283