Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 300 克 莧菜, (挑除粗梗,只取嫩葉),切段
- 1 顆 鹹蛋, 切塊(約1.5 公分)
- 1 顆 皮蛋, 只取蛋白,切塊(約1.5公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 20 克 水
- 香油, 少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 575 kJ / 137 kcal
- Białko
- 7.09 g
- Węglowodany
- 5.18 g
- Tłuszcz
- 10.31 g
- Błonnik
- 3.34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r115282