Lentil curry (dahl)
TM6 TM5

Lentil curry (dahl)

4.1 (121 ocen)

Składniki

  • 200 g red lentils
  • 500 g water
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 pandan leaf, tied into a knot
  • 60 g coconut cream
  • 60 g oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp fenugreek seeds
  • 1 red onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 fresh bird's eye chillies (green or red), deseeded if preferred
  • 1 sprig fresh curry leaves
  • 1 fresh tomato, cut into cubes (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1034 kJ / 246.2 kcal
Białko
9.6 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Błonnik
4.4 g
Sód
387 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r115166