Urządzenia i Akcesoria
Bolo de tangerina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 doses
Składniki
-
amêndoa s/ pele260 g
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
tangerina c/ casca cortada ao meio e s/ caroços250 g
-
açúcar amarelo200 g
-
ovos6
-
fermento p/ bolos s/ glúten1 c. chá de
-
amêndoa laminada torrada25 g
-
Açúcar em pó q.b. p/ servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
14 g
Kalorie
1668 kJ /
399 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia