Urządzenia i Akcesoria
Trio van rijst, vis en groenten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (opcjonalnie)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (opcjonalnie) in schijfjes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
34 g
Kalorie
2406 kJ /
575 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
69.3 g