Urządzenia i Akcesoria
Groenteflan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porties
Składniki
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
1427 kJ /
341 kcal
Białko
13.6 g
Węglowodany
21.9 g
Tłuszcz
22.7 g