Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish

4.9 (36 ocen)

Składniki

Herbed relish

  • 50 g cornichons
  • 1 tbsp pickled capers, rinsed
  • 2 tbsp fresh chives, finely chopped
  • 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • ½ tsp salt
  • 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
  • 100 g crème fraîche
  • ½ lemon, juice only
  • 40 g extra virgin olive oil

Smoked salmon muffins

  • 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
  • 4 sprigs fresh dill, leaves only
  • 2 eggs
  • 220 g full cream milk
  • 50 g crème fraîche
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 2 tsp baking powder
  • 250 g plain flour
  • 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
  • 6 stalks asparagus, cut into thin slices

Steamed eggs

  • 700 g water
  • 12 eggs, chilled
  • 100 g rocket leaves (optional)
  • 200 g cherry tomatoes (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1883.8 kJ / 448.5 kcal
Białko
24.1 g
Węglowodany
18.8 g
Tłuszcz
22.3 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Błonnik
1.8 g
Sód
932.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114429