Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
TM31 TM5 TM6

Pesto di broccoli, acciughe e nocciole

4.3 (73 oceny)

Składniki

  • 100 g di nocciole tostate
  • 550 g di acqua
  • 500 g di cimette di broccolo lavate e asciugate (peso netto)
  • 8 - 10 filetti di acciuga sott'olio
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di peperoncino + q.b. a seconda del proprio gusto
  • 1 cucchiaino di sale + q.b. a seconda del proprio gusto

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
1782 kJ / 426 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114005