芥菜干貝雞
TM6 TM5 TM31

芥菜干貝雞

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 300 克 新鮮芥菜, 取莖、切斜塊
  • 500 克 帶皮帶骨雞腿肉, 切塊(約5公分)
  • 10 克 油
  • 20 克 薑, 切絲
  • 10 - 15 粒 新鮮干貝 (選用小粒即可)
  • 20 克 米酒
  • 30 克 新鮮香菇, 切片
  • 2 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
  • 1 茶匙 枸杞, 用水沖洗
  • 800 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
674 kJ / 161 kcal
Białko
18.9 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r113924