
Urządzenia i Akcesoria
Castagnole
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
-
140 g di zucchero
-
200 g di farina tipo 00
-
100 g di farina di castagne
-
70 g di burro a pezzi
-
2 uova medie
-
20 g di Rum
-
1000 g olio di arachidi + q.b.
-
1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
570 kcal /
2385 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci di carnevale
15 Przepisów
Włochy
Włochy