Urządzenia i Akcesoria
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
4 brambory velké, se slupkou, rozkrojené napůl, 1 brambora cca 150 gramů
-
800 gramů vody
-
1 špetka hrubé soli
-
100 gramů brambor malých, oloupaných, na kousky (2 cm)
-
100 gramů mrkve oloupané, na kousky (2 cm)
-
8 vajec
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
50 gramů žampiónů na plátky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
100 gramů mozzarelly, na kousky (1 cm)80 gramů sýru scamorza na kousky (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
24.6 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bez masa
10 Przepisów
Czechy
Czechy