姜烧猪肉三明治
TM6 TM5

姜烧猪肉三明治

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 10 克 日本清酒, 1汤匙
  • 10 克 味醂, 1汤匙
  • 25 克 酱油, 2大匙
  • 5 - 10 克 姜, 用刀面拍碎后剁成姜泥,或使用磨泥板
  • 250 克 五花肉
  • 2 - 3 片 卷心菜 ,切丝
  • 15 克 油
  • 1 茶匙 白芝麻
  • 1 条 法式长棍面包 (约50厘米)
  • 黄油 ,适量,涂抹用
  • 4 片 卷心菜

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1000 kJ / 239 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
16.2 g
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r113442