Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
TM6 TM5 TM31

Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)

4.6 (136 ocen)

Składniki

  • 4 cod fillets, thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ½ tsp cayenne pepper
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 50 g vegetable oil, plus 1-2 Tbsp for frying
  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 1 tsp black mustard seeds
  • 170 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
  • 2 tsp ground cumin
  • ½ tsp garam masala

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1137 kJ / 272 kcal
Białko
24.9 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
14.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r112948