Carrot poppy seed muffins
TM6 TM5 TM31

Carrot poppy seed muffins

4.0 (14 ocen)

Składniki

Carrot muffins

  • 250 g raw almonds
  • 50 g brown sugar
  • 1 orange, zest only, no white pith
  • 300 g carrots, cut into pieces (approx. 3 carrots)
  • 4 eggs
  • 80 g gluten free cornflour
  • 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 40 g vegetable oil
  • 20 g sultanas
  • 50 g desiccated coconut

Topping

  • 6 tbsp crème fraîche
  • 1 carrot, peeled into thin ribbons, for decorating
  • pure maple syrup, for drizzling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1240.3 kJ / 295.3 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
22.5 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
4.2 g
Sód
85.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r111927