Urządzenia i Akcesoria
Fette biscottate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
25 fette
Składniki
-
125 g di acqua
-
125 g di latte
-
30 g di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00500 g di farina tipo 1
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
339 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy