Vegetable Biryani
TM6 TM5 TM31

Vegetable Biryani

4.0 (289 ocen)

Składniki

Rice

  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g ghee
  • 300 g basmati rice, rinsed
  • 1 tsp cumin seeds
  • 2 tsp ground turmeric
  • ½ tsp black mustard seeds
  • 1 Tbsp curry powder

Vegetables

  • 1000 g water
  • 150 g waxy potatoes, peeled, diced (2 cm)
  • 100 g carrots, sliced (1 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 75 g cashew nuts
  • 50 g sultanas

Sauce

  • 100 g plain yoghurt
  • 1 tsp garam masala
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1937 kJ / 463 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
48.8 g
Tłuszcz
24.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r110497