"Spaghetti" with spinach and mint pesto
TM6 TM5 TM31

"Spaghetti" with spinach and mint pesto

4.2 (13 ocen)

Składniki

Spinach and mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g shelled salted pistachio nuts
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt

Carrot and zucchini 'spaghetti'

  • 500 g water
  • 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
  • 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
  • 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
  • Parmesan cheese, shaved, to serve
  • ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1059.3 kJ / 252.3 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
20.3 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
7.7 g
Sód
208.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109702