Wersje kompatybilne
Cupcakes de tomate seco, queso feta y aguacate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 80 g de tomates secos en aceite
- 3 huevos
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de leche entera
- 180 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de queso feta en dados de 1 cm
Frosting
- 200 g de aguacates maduros (pelados, sin hueso y en trozos)
- 200 g de queso cremoso (p. ej. Philadelphia®)
-
1
chorrito de zumo de lima
lub 1 chorrito de zumo de limón - 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1060 kJ / 253 kcal
- Białko
- 10.01 g
- Węglowodany
- 11.56 g
- Tłuszcz
- 18.57 g
- Błonnik
- 1.11 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108935