Wersje kompatybilne
Gelado de banana com manteiga de amendoim e chocolate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g leite de coco
- 200 g amendoim torrado
- 600 g banana cortada em rodelas previamente congelada
- 130 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 20 g óleo de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2420.6 kJ / 578.5 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 14 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108748