Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 芥菜, 取莖, 切塊狀
- 100 克 廣東臘腸, 切丁
- 150 克 臘肉, 切片
- 10 克 蒜頭
- 40 克 油
- 30 克 薑, 切片
- 1 大匙 米酒
- ¼ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108133