Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 蔭豆豉
- 20 克 油
- 15 克 丁香魚乾
- ½ 根 新鮮紅辣椒, 切段
- 340 克 苦瓜, 去籽,切大塊(約5公分)
- 20 克 醬油
- 10 克 味醂
- 200 克 水
- 20 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 544 kJ / 130 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108114