Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蜜汁醬
- 2 大匙 蜂蜜
- 2 ½ 大匙 醬油
- 2 大匙 水
牛蒡排
- 170 克 牛蒡, 去皮,切段
- 20 克 白芝麻油
- 20 克 素蠔油
- 2 片 生豆皮
- 2 片 海苔片
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 725 kJ / 173 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108002