Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 排骨, 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
- 100 克 牛蒡, 切薄片
- 200 克 新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)
- 6 粒 紅棗
- 20 克 枸杞
- 30 克 米酒
- 800 克 水
- 1 - 1 ½ 茶匙 鹽 ,可依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108001