Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g dried chickpeas
- 80 g dried borlotti beans
- 80 g dried kidney beans
- 1000 g water
Vegetable filling
- 130 g water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 2 garlic cloves
- ⅛ tsp asafoetida (optional - see Tips)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 170 g tomatoes, cut into halves
- 200 g zucchini, trimmed and cut into quarters
- 70 g celery stalks, cut into quarters
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g red wine
- 50 g tomato paste
- 100 g fresh field mushrooms, cut into slices (5 mm)
Sweet potato topping
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 250 g full cream milk
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1639.7 kJ / 390.3 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 15 g
- Sód
- 943.7 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r107116