Urządzenia i Akcesoria
Thai Curry Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cilantro (approx. 25 sprigs)½ oz
-
rice noodles (Pad Thai style)8 oz
-
hot water to cover and soak noodles
-
coconut oil1 oz
-
onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
coconut milk (approx. 1 can)13 oz
-
water4 oz
-
Thai red curry paste4 oz
-
soy sauce½ oz
-
coconut sugar optional2 tsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
yellow bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
snow peas halved lengthways4 oz
-
½ oz rice wine vinegarlime juice½ oz
-
toasted sesame seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461.7 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
2394.1 kJ /
572.2 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Węglowodany
69.6 g