Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
TM31 TM5

Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

4.5 (15 ocen)

Składniki

Pastry

  • 70 g rolled oats
  • 20 g desiccated coconut
  • 30 g macadamia nuts
  • 30 g almond oil
  • 40 g pure maple syrup

Bavarois

  • 200 g fresh passionfruit pulp, strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 80 g blanched almonds
  • 430 g water
  • 60 g cornflour
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 50 g pure maple syrup
  • 70 g raw sugar
  • 140 g coconut milk

Passionfruit jelly

  • 30 g water
  • ¼ tsp agar agar powder
  • 1 tbsp raw sugar
  • 140 g fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1691 kJ / 402 kcal
Białko
6.552 g
Węglowodany
39.472 g
Tłuszcz
23.168 g
Błonnik
7.848 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106788