Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant
TM6 TM5

Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant

4.5 (85 ocen)

Składniki

Walnusskrokant

  • 100 g Walnüsse, halbiert
  • 20 g Butter
  • 40 g Honig

Pfirsichpüree

  • 300 g Pfirsiche entsteint, in Stücken und 1 Pfirsich für die Dekoration
  • 10 g Vanillezucker
  • 1 EL Rum (opcjonalnie)
  • ¼ TL Zimt, gemahlen

Honigjoghurt und Fertigstellung

  • 500 g griechischer Joghurt (10% Fett)
  • 20 - 40 g Honig, nach gewünschter Süße

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1924 kJ / 459 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106406