Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
TM6 TM5 TM31

Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts

4.5 (22 oceny)

Składniki

Polenta

  • 6 fresh portobello mushrooms
  • 240 g water
  • 220 g full cream milk
  • 2 tsp olive oil
  • 2 dried bay leaves
  • ½ tsp dried thyme
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g polenta (see Tips)
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 100 g mascarpone cheese

Caramelised onion and Brussels sprouts

  • 8 Brussels sprouts, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 120 g red onion, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • ½ tsp sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
919.7 kJ / 219 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
10.9 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
3.4 g
Sód
488.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106376