Urządzenia i Akcesoria
Pane veloce (senza glutine)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 pezzo
Składniki
-
2 albumi
-
4 - 6 gocce di succo di limone spremuto fresco
-
350 g di acqua minerale
-
1 cucchiaio di aceto
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino zucchero
-
40 g di lievito di birra fresco
-
450 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
-
50 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3.98 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
1.67 g
Błonnik
1.27 g
Węglowodany
22.82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy