Urządzenia i Akcesoria
Atún en manteca (Andalucía)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
6 raciones
Składniki
-
500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
-
1 hoja de laurel seca
-
10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
-
1 cucharadita de sal
-
1 cucharadita de orégano seco
-
500 g de manteca de cerdo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
16.63 g
Kalorie
904 kJ /
216 kcal
Tłuszcz
15.18 g
Błonnik
0.15 g
Węglowodany
1.28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina española
15 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania