Urządzenia i Akcesoria
Gratinado de frango e bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 doses
Składniki
Frango
-
sobras de pão150 g
-
salsa15 g
-
queijo flamengo150 g
-
azeite30 g
-
alho2 dentes de
-
peito de frango cortado em pedaços800 g
-
sal1 c. chá de
-
mel20 g
-
mostarda20 g
-
bacon fatiado cortado em pedaços200 g
Molho
-
leite1000 g
-
farinha tipo 65100 g
-
manteiga40 g
-
limão só o sumo½
-
paprika1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
mostarda1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1130.6 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
2298.1 kJ /
549.3 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby®
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia