Pork belly with spring onions
TM6 TM5 TM31

Pork belly with spring onions

4.7 (148 ocen)

Składniki

  • 50 g soft dark brown sugar
  • 1 tbsp olive oil
  • 1000 g pork rashers, cut into halves
  • 100 g soy sauce
  • 1080 g water
  • 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
  • 300 g basmati rice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2704.3 kJ / 643.8 kcal
Białko
63.7 g
Węglowodany
77.6 g
Tłuszcz
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
2.9 g
Sód
1796.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r103493