Cream of Asparagus Soup
TM6 TM5 TM31

Cream of Asparagus Soup

2.6 (5 ocen)

Składniki

  • 1 orange, thin peelings of skin and juice
  • 1 pinch fine sea salt
    lub 1 pinch vegetable salt (e.g. celery salt)
  • 300 g green asparagus, woody ends removed, cut in pieces
  • 400 g water
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 glass
Kalorie
162 kJ / 38 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r102710