Pineapple and Rum Pancakes
TM31 TM5 TM6

Pineapple and Rum Pancakes

4.5 (8 ocen)

Składniki

Pancake Batter

  • 150 g plain flour
  • 80 g caster sugar
  • 40 g sunflower oil, plus extra for frying
  • 300 g coconut milk
  • 3 large eggs
  • 100 g water

Filling

  • 100 g fresh pineapple, cut in pieces
  • 70 g brown sugar
  • 20 g white rum (opcjonalnie)
  • 20 g desiccated coconut

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1054 kJ / 251 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
27.8 g
Tłuszcz
13.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r102013