Crispy bread with tapenade
TM6 TM5 TM31

Crispy bread with tapenade

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
  • extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g pickled capers, drained
  • 3 garlic cloves
  • 100 g roasted pine nuts
  • 60 g pitted Kalamata olives
  • 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1992.3 kJ / 474.3 kcal
Białko
18.2 g
Węglowodany
41.6 g
Tłuszcz
24.5 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Błonnik
8 g
Sód
771.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r101744