辣炒劍筍
TM5 TM6

辣炒劍筍

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1500 克 水
  • 1 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 油
  • 300 克 劍筍, 洗淨、去除根部
  • 2 粒 蒜頭
  • 1 枝 新鮮紅辣椒, 切段
  • 10 克 薑
  • 1 枝 蔥, 切段
  • 150 克 豬絞肉
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 大匙 辣豆瓣醬

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
594 kJ / 142 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
2.7 g
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r100928