DOMOWA PIEKARNIA IV

11 Przepisów

Pieczywo w wersji klasycznej i bezglutenowej. Pieczone na drożdżach lub zakwasie. Twoja kuchnia zamieni się w domową piekarnię dzięki urządzeniu Thermomix®!

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

2 godz. 30 min

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

1 godz. 30 min

Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej

Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej

2 godz. 30 min

Bułki śniadaniowe

Bułki śniadaniowe

1 godz. 40 min

Domowe bułki do hot dogów

Domowe bułki do hot dogów

2 godz. 15 min

Tradycyjne bagietki

Tradycyjne bagietki

2 godz. 30 min

Chlebek do odrywania z serem

Chlebek do odrywania z serem

1 godz. 50 min

Małpi chlebek

Małpi chlebek

3 godz.

Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

2 godz. 45 min

Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)

Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)

4 godz. 35 min

Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

16 godz. 30 min